FORJA GERARD PONS és una empresa amb molts anys d’experiència que ens avalen en el sector.

Amb una formació, aprenentatge, treball constant i un llarg recorregut professional des del 1992, el 2002 naix la nostra empresa dedicada a l’elaboració de tota mena de productes de forja artística i artesanal.

Utilitzem tècniques artesanals de forja elaborant productes propis, únics i diferents així com també les tècniques més innovadores: treballs en calent, torsionats, picats, etc., per tal de poder satisfer els nostres clients amb productes de màxima qualitat.

També subministrem peces, muntants, models estàndard i models especials amb diferents acabats perquè els clients puguin fer les seves pròpies creacions.

El compromís en el treball, l’acompliment de les dates de lliuraments, la recerca constant en la innovació del sector i la relació qualitat preu són algunes de les virtuts que ens caracteritzen.

El nostre principal objectiu és poder satisfer totes les demandes dels nostres clients, sempre amb una qualitat de treball òptima.

No dubti en venir a conèixer-nos i demanar-nos pressupost sense cap mena de compromís.

L’esperem!

Logo quadrat
distintiu personalitzat (3)

Carnet d’artesà forjador nº.13.349 de la Generalitat de Catalunya, departament d’innovació, Universitats i Empresa, Direcció General de Comerç i Artesania Catalunya.

FORJA GERARD PONS
Gerard Pons Font
Núm. Inscripció REA 09000021477

(FORJA GERARD PONS està inscrita en el Registre d’Empreses Acreditades al Sector de la Construcció de Catalunya)

Segon premi al millor emprenedor de l’any 2002 atorgat per la Diputació de Lleida, Patronat de Promoció Econòmica de les Terres de Lleida.